YouTube

YouTube

HuskerDu.No på YouTube 🎥🚗


Vi er glade for å kunne presentere HuskerDu på YouTube. Vi arbeider målrettet mot å lage en lokal minnebank for hele landet. På YouTube vil vi presentere våre intervju med personer som har noe underholdende å fortelle, og som er godt kjent lokalt på sin hjemplass. 
Her finner dere dere en liste med våre filmer.

  1. Leif Dybdahl fra Valdisholm – Se film. 2023
  2. Per Arne Rygge – Elitespiller Moss. 2023
  3. Fisk med oss – Frank Stokkebæk

Bil for eldre.

Bil for eldre er et prosjekt under arbeid. Vi filmer rundt i boligområder der det bor mennesker, og deler disse filmene med aldershjem etter hvert som vi rekker over byer. Med Bil for Eldre ønsker vi å gjenopplive kjære minner for eldre ved å ta demed m med på en digital reise gjennom kjente veier og nabolag. Våre videoer er skapt med kjærlighet, for å bringe glede og nostalgi til de som har bygget våre samfunn.
Bli med på reisen!


‘Bil for Eldre’ er mer enn bare en serie videoer. Det er en reise gjennom tid, et vindu til fortiden for de som nå ser tilbake på livet. Vi tar deg med gjennom Norges vakre landskap, besøker gamle nabolag, og deler historier som varmer hjertet. Vårt prosjekt har allerede rørt mange hjerter, og vi er stolte av å kunne bidra til å bringe glede til våre eldre rundt i landets aldershjem. 


Våre spillelister med Bil for eldre på Youtube  🗺️📍


Kontaktinformasjon og Sosiale Medier 📞🌐
Har du spørsmål eller vil du dele dine historier med oss? 
Kontakt oss på minner@huskerdu.no


Snarveier til våre sider.

Keywords HuskerDu.No #Huskerdu #HuskerDuNo #HeleLandetPåNett #NorgeHuskerDu #BilForEldre #Minneportal #Minnebank #MinneArkiv #Bilforeldre #Bilforeldrehuskerdu #AldershjemmetHuskerdu #HuskerduBilforeldre #IntervjuetHuskerdu #HuskerduIntervjuet #IntervjuetHuskerdu202 #HuskerduIntervjuet2024 Bil for eldre